Beebiga V Spaas

Elukaaslase sünnipäeval otsustasime esimest korda külastada Tartus asuvat V Spaad, seda muidugi koos meie 3-kuuse beebiga. Käisime enne kella 15 ja võtsime ainult veemaailma piletid. Beebiga saunadesse plaani polnud minna ning üksinda ka oleks igav olnud nendest käia. Enne minekut veel arutlesime, et kumba minna, kas Aura veekeskusesse või V Spaasse, võrdlesime piletihindasid. Auras veepark 7€ ja tervisekeskus 9€, V Spas veemaailm 10€. Kuna V Spaa veemaailma alla kuuluvad ka 4 sauna, siis otsustasime ikka V Spaa kasuks. Jumal tänatud. Auraga ei anna seda ikka võrrelda üldse!
Beebiga varasemalt kusagil spaas ega ujulas käinud ei olnud, kuid kodus vannis meeldib talle väga olla. Spaas olime peamiselt suures basseinis, kus vesi oli 31 kraadi ja lastebasseinis, kus vesi oli 33 kraadi. Beebi oli ülirahul! Pea 2 tundi ta lihtsalt ligunes vees ja nautis olemist. Ära minnes ei jõudnud üleriideid selgagi panna, kui beebs juba mõnusalt uinus.
Aga nüüd spaast endast. Mina jäin väga rahule. Toon ükshaaval välja positiivseid asjaolud, negatiivset mul vist polegi midagi öelda.
  1. Riietusruumis on mehed ja naised koos. Vanast harjumusest oleks tahtnud küll kohe kapi ees paljaks kakkuda ennast ning paljude jaoks ongi see süsteem võib-olla ebameeldiv, kuid beebiga käies on teine lugu. Sel ajal kui mina läksin kabiini riideid vahetama, hoidis mees last ja pärast vastupidi. Üksi oleks ehk pisut keerulisem see asi olnud.
  2. Pesuruumis olid olemas vajalikud vahendid beebiga toimetamiseks. Olemas oli väike vann, beebidele vanniiste ja suurematele lastele samuti iste. Saab beebiga üksinda nii enda kui beebi muretult puhtaks pesta. Riietusruumis oli ka veel mähkimisalus ning WC-de kõrval mingi ema ja lapse märgiga ruum, kuid sinna unustasin sisse piiluda.
  3. Veemaailmas oli õhk soe - 31 kraadi. Veest välja tulles ei olnud külm!
  4. Veemaailmas palju lebokohti. Mitmed diivanid ja voodid ja lebotoolid. Beebiga leiab vaikse nurgakese, kus saab rahulikult talle süüa anda ja natuke vajadusel puhata. Minnes ühes voodis tegi üks laps isegi uinakut, seega lastega seal ikka väga mugav käia.
Ühe negatiivse asja ma siinkohal siiski ehk välja ikka tooksin ja selleks on piletihind. Ma ei ütle, et see üüratult kallis on. Veemaailma pilet enne kella 15 on päris talutava hinnaga, aga hilisematel kellaaegadel ja sauna- ning soolamaailmaga koos on hind ikka päris krõbe - nädala sees tervelt 21€. Kahekesi minnes 42 € on ikka päris suur summa juba.
Aga muidu kogemus oli hea ja mul on hea meel, et mu beebsule vees nii väga meeldib, mõnus lõõgastus endale ka vahelduseks.

                                         20170824_155644.jpg


Jällelugemiseni
Janely

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Mu beebi sünnilugu

Raha kogumine ja väikse lisaraha teenimine